Pravila in pogoji uporabe

Lastnik spletnega mesta in domene www.grzs.si je Gorska reševalna služba Slovenije, (v nadaljevanju GRZS) Bleiweisova cesta 34, 4000 Kranj. GRZS si prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani www.grzs.si.

Z uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali pogoje uporabe, da jih razumete, se z njimi strinjate in jih v celoti sprejemate.

Avtorske pravice

Na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) je GRZS imetnik materialnih avtorskih pravic nad avtorskimi vsebinami v najširšem pomenu (grafičnimi elementi, fotografijami, ilustracijami oz. drugimi predstavitvami besedila), objavljenimi na spletni strani.

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden GRZS.

Posodobitve spletnega mesta

GRZS si pridržuje pravico posodabljanja, spreminjanja ali brisanja informacij brez prehodnega obvestila, prav tako pa lahko omeji ali zavrne dostop do njih. Podatki na tem spletnem mestu so informativne narave.

Vsebina

GRZS si prizadeva z vso dolžno skrbnostjo zagotavljati, da so vsebine, objavljene na spletnem mestu, brez napak. GRZS ne prevzema odgovornosti za informacije, objavljene na spletnih mestih tretjih oseb, prav tako morajo biti vse pritožbe, poizvedbe ali zahtevki v zvezi s takšno vsebino naslovljene neposredno na te posameznike oziroma družbe (odgovornost za informacije, ki se objavljajo na takšnih spletnih mestih, nosijo izključno tisti, ki jih distribuirajo).

Varovanje podatkov

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku tega spletnega mesta je zelo pomembna. Več informacij o varovanju podatkov, najdete na naši strani Varstvo osebnih podatkov.

Kontaktni podatki

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi s tem Pravnim obvestilom oziroma želite uveljavljati vaše pravice, nas kontaktirajte na naslov info@grzs.si.

Kranj, september 2020
GRZS

V primeru nesreče takoj pokličite 112.

112 - KLIC V SILI
Na ozemlju Avstrije pokličite 140 ali 112.
Na ozemlju Italije pokličite 118 ali 112.
Na ozemlju Hrvaške 118 ali 112.
Na ozemlju Madžarske pokličite 118 ali 112.

SKUPAJ Z NAMI

Zahvaljujemo se našim dolgoletnim podpornikom, ki nam pomagajo na naši poti.

Zavarovalnica Triglav Elan Dacia
E-novičnik

Prijavite se na e-novičnik GRZS in prejemali boste aktualne novice in obvestila o naših aktivnostih.

112 - KLIC V SILI