Medijsko središče

17. 8. 2023

Donacija OTP Skupine Gorski reševalni zvezi Slovenije

Z veseljem in ponosom sporočamo, da nam je danes zjutraj izjemno polepšal dan klic iz OTP Skupine, kateri članici sta v Sloveniji Nova KBM in Banka SKB, z informacijo, da bodo Gorski reševalni zvezi Slovenije donirali 500.000,00 eur.

Prizadevnost in srčnost gorskih reševalcev GRZS ob naravni katastrofi, ko smo prvi nudili pomoč prizadetim v poplavah v najzahtevnejših razmerah, na najbolj nedostopnih in zahtevnih terenih, ni ostala neopažena. Gorski reševalci smo vrhunsko usposobljeni za reševanje v gorah in drugih nedostopnih terenih, zato imamo znanje, izkušnje in ustrezno opremo, da lahko prvi pridemo do ljudi na še tako zahteven kraj nesreče. Naša vrlina in vrednota pa je, da radi pomagamo, da je reševanje naš način življenja in naše poslanstvo in na to smo ponosni.

Iz srca, iskrena hvala za izjemno donacijo Skupine OTP, katere članici sta v Sloveniji SKB banka in Nova KBM, ki nam bo pomagala, da lahko takoj začnemo z odpravljanjem škode, ki je nastala v poplavah. Naj spomnimo, da sta GRS Kamnik in GRS Koroške ostali brez vse reševalne opreme in vozil ter nujno potrebnih delovnih prostorov, prav tako so ostala društva, ki so priskočila na pomoč v najbolj prizadetih delih Slovenije, ostala brez marsikaterega nujnega kosa opreme, zato nam je vsaka pomoč še kako dragocena in smo zanjo iskreno hvaležni.

 
SKUPAJ Z NAMI

Zahvaljujemo se našim dolgoletnim podpornikom, ki nam pomagajo na naši poti.

Zavarovalnica Triglav Elan Dacia
E-novičnik

Prijavite se na e-novičnik GRZS in prejemali boste aktualne novice in obvestila o naših aktivnostih.

112 - KLIC V SILI