Novice
Novica

29. 8. 2023

SMS donacija GRS10 na 1919 za prispevek 10 EUR

Dragi naši podporniki! Veliko vas je bilo, ki ste nas v času po poplavah spraševali, kako nam lahko pomagate. Objavljamo SMS in TRR, kamor lahko nakažete vaše donacije.

Zaradi nedavnih poplav sta dve društvi GRS Kamnik, Društvo Gorska reševalna služba Kamnik in GRS Koroške, GRS Koroška ostali brez potrebne opreme vozil in celo prostorov službe. Prav tako je bilo pri reševanju uničene veliko opreme tudi ostalih društev GRS, ki so priskočili na pomoč prizadetim v poplavah. Objavljamo SMS in TRR, kamor lahko nakažete vaše donacije.

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo GRS10 na številko 1919 in prispevali boste 10 EUR.

Zbrana sredstva bodo namenjena nabavi opreme, vozil in za obnovo prostorov GRS Kamnik in GRS Koroške ter nabavi nove opreme gorskih reševalcev ostalih društev GRS, ki za hitro, uspešno in varno reševanje ob naraščajočem številu intervencij nujno potrebujejo primerna orodja, s katerimi lahko pomagajo.

Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev operaterjev Telekom Slovenije, A1, Telemach.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na naši spletni strani: https://www.grzs.si/pravila-in-pogoji/

Poljuben znesek lahko donirate tudi na naš TRR: SI56 0700 0000 1002 973

Iskrena hvala vsem, ki ste nam že finančno pomagali in nam donirali sredstva, iskrena hvala pa tudi tistim, ki nam še boste pomagali in postali naši podporniki. V gorah in težko dostopnih terenih lahko vedno računate na našo pomoč, če se boste znašli v težavah.

Hvala iz srca.

 
SKUPAJ Z NAMI

Zahvaljujemo se našim dolgoletnim podpornikom, ki nam pomagajo na naši poti.

Zavarovalnica Triglav Elan Dacia
E-novičnik

Prijavite se na e-novičnik GRZS in prejemali boste aktualne novice in obvestila o naših aktivnostih.

112 - KLIC V SILI