Gamsi
Vnos v helikopter
Stol
Sar OS
Oskrba ponesrečenca, foto: Vili Vogelnik
Prevoz ponesrečenca, foto: Klemen Gričar
NOVICE    

Objavil/a: , četrtek, 27. februar 2014, ogledov: 7014

Memorial celjskih gorskih reševalcev 2014

Memorial celjskih gorskih reševalcev bo v nedeljo, 9. marca 2014 v Logarski dolini. Predprijave sprejemamo do sobote, 8. marca 2014.

Veliko razlogov je, da se udeležite naše tradicionalne tekme v turnem smučanju. Naj naštejemo samo nekaj najpomembnejših:
  • Tekmovanje je posvečeno preminulim gorskim reševalcem postaje Celje: prof. Tinetu Orlu, Andrinu Kopinšku, Silvu Cerjaku, Stanetu Veninšku, Marku Lihtenekerju, Franciju Čanžeku-Čajziju, Daniju Kopušarju, Franciju Percu, Jaku Prelogu in njihovim družinam ...
Veliko razlogov je, da se udeležite naše tradicionalne tekme v turnem smučanju. Naj naštejemo samo nekaj najpomembnejših:
  • Tekmovanje je posvečeno preminulim gorskim reševalcem postaje Celje: prof. Tinetu Orlu, Andrinu Kopinšku, Silvu Cerjaku, Stanetu Veninšku, Marku Lihtenekerju, Franciju Čanžeku-Čajziju, Daniju Kopušarju, Franciju Percu, Jaku Prelogu in njihovim družinam.
  • Trasa proge bo potekala na področju Logarske doline, ki velja za eno najlepših alpskih dolin v Evropi. Proga bo urejena in dobro označena. Lahko boste izbrali krajšo ali daljšo varianto.
  • Za varnost na progi bodo skrbeli gorski reševalci in zdravniška ekipa GRS postaje Celje.
  • Izvedli bomo tekmovanje za slovenski pokal v tekmovalnem turnem smučanju - posamično državno prvenstvo, tekmovanje gorskih reševalcev in rekreativni nastop, ki bo netekmovalnega značaja.
  • Druženje po koncu tekmovanja bo na Okrešlju, kjer bo cilj in okrepčevalnica ter v Penzionu na Razpotju, kjer bo kosilo, razglasitev rezultatov in podelitev pokalov ter medalj.
  • Vsak udeleženec bo prejel spominsko majico.
  • Na memorial celjskih gorskih reševalcev ste vabljeni vsi turni smučarji, ki si želite lepe turne smuke in dobre družbe.
Memorial celjskih gorskih reševalcev bo v nedeljo, 9. marca 2014 v Logarski dolini. Predprijave sprejemamo do sobote, 8. marca 2014, na tem spletnem obrazcu ali na naslov leon.verdnik@gorenje.si

Prijavite se lahko tudi na dan tekmovanja, od 7:30 do 8:30, pri Penzionu na Razpotju v Logarski dolini, kjer prevzamete tudi štartne številke.

V primeru neprimernih razmer na Okrešlju bo tekma prestavljana v Robanov kot. V tem primeru bodo potekale prijave in zaključek tekme na Turistični kmetiji Govc.

Več o pravilih in trasi tekmovanja najdete v tem letaku.

Organizacijski odbor tekmovanja


 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Portal URSZR - Obvestila
Portal URSZR - Opozorila
Planinska zveza Slovenije
© Gorska reševalna zveza Slovenije, 2020