Gamsi
Vnos v helikopter
Stol
Sar OS
Oskrba ponesrečenca, foto: Vili Vogelnik
Prevoz ponesrečenca, foto: Klemen Gričar
Iskanje
Novice   Podpornik GRZS   Medijsko središče GRZS
Ko se gre v Sarajevo, mora slehernik, vajen podalpskega vsakdana, malo potrpeti. Na mejnih prehodih se stoji v kolonah, hitrost dnevnega dogajanja je prilagojena brzini pitja kave na Baščaršiji, domačini pa vsake toliko ustrelijo tako brihtno, da sredi resnega dela začne smeh grabiti vse prisotne.
Dan spomina na mrtve se počasi umika sedanjosti, trenutku. Lepo in obenem žalostno je v sebi negovati spomin na osebe, ki so nam bile ljube in smo z njimi delili skupne trenutke. Lepe in manj lepe.
Gorska reševalna služba Ljubljana v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana prireja Dan varnejšega gibanja v gorah v zimskih razmerah, ki bo v soboto, 25.11.2017 ob 9. uri v policijski akademiji Tacen. Zbor pred službenim vhodom v center.
Odbor Gore in varnost, ki je skupni organ Planinske zveze Slovenije in Gorske reševalne zveze Slovenije, v sodelovanju z Upravo Republike Slovenije za zaščito in reševanje organizirata 13. STROKOVNI POSVET GORE IN VARNOST, ki bo potekal v Izobraževalnem centru za zaščito in reševanje Republike Slovenije na Igu, v soboto, 25. novembra 2017, z začetkom ob 9. uri.
Dne 13.11.2017 je kljub izredno neugodnemu vremenu Komisija za letalsko reševanje skupaj s posadkama LPE in SV uspešno izpeljala usposabljanje za vodnike reševalnih psov GRZS.
 

Knjiga Reševanje v gorah

Namenitev dela dohodnine

Skupaj z nami na poti

Zadnje v galerijiZadnje v video galeriji 

Aktualno

Povzetek dnevnega biltena URSZR

Povzetek dnevnega biltena URSZR

ponedeljek, 20. november 2017

GRS JEZERSKO
Ob 17.45 se je na Spodnjem Jezerskem občanu poslabšalo zdravstveno stanje zaradi alergije na ...

Vreme
Vreme - ARSO
Meteoalarm Slovenija
Snežne razmere
Podatki lavinskih postaj
Sorodne organizacije 

Portal URSZR - Obvestila
Portal URSZR - Opozorila
Planinska zveza Slovenije
© Gorska reševalna zveza Slovenije, 2017